soffor

Foto: Trademax

Som ni kanske redan har kunnat gissa er till så är jag en mysig människa i grunden. Det betyder att jag har bemästrat konsten att mysa, och i de allra flesta fall så handlar det om att hamna i ett mentalt läge som gör det möjligt. Det är alltså ytterst upp till dig själv om du ska komma i mysstämning eller inte. Men ibland är det så att själva inredningen i hemmet omöjliggör mysighet. Det är med andra ord också viktig att inreda hemmet med möbler och detaljer för att det ska vara mysigt, som med en soffa, med filtar och ett hav av kuddar.

Jag har alltid varit ganska missnöjd med soffan jag har haft, men har gjort vad jag kunnat för att göra det mysigt ändå, och det har gått. Det gäller bara att ge sig tusan på att det ska fungera. Men alla har vi våra bristningsgränser och det är anledningen till att jag varit på jakt efter någonting nytt nu i ett halvår ungefär. Att det har tagit så lång tid beror helt enkelt på att jag verkligen måste hitta rätt typ av soffa.

Det var som en gåva från himlen att det då var rea på soffor på Trademax. Jag har bara ett fåtal gånger tidigare shoppat på nätet, och aldrig något så stort som en soffa, men de hade ändå en rea som jag inte kunde motstå. Så jag gjorde en beställning, fast övertygad om att det här ändå kommer att gå åt pipan, men blev mycket lyckligt överraskad när soffan inte enbart kom hit, den gjorde det dessutom med raketfart! Det kommer att bli mycket mysiga stunder i min soffa framöver nu!