Om bloggen

Det här är en blogg som kommer att behandla något ädelt och vackert, något som har gått förlorat för Krokstrandsborna och för mig, Nick. Det är Krokstrandsfestivalens minnessida som skriv här, skulle man kunna säga, kombinerat med en berättelse om författaren, nämligen mig själv. Den här bloggen kommer att bli ett sätt för mig att låta arvet efter Krokstrandsfestivalen leva vidare, ett arv som vi måste föra vidare och påminna oss om. Än finns det fortfarande möjligheter att festivalen återuppstår, och det är vad jag innerligt önskar. Med bloggens hjälp så kanske vi alla hittar inspirationen att göra något åt saken igen.

Det betyder att bloggen i sig kommer att handlar mycket om musik och festligheter. Det kommer att bli återkommande minnesbilder från stunderna under juli, när festivalen stod i all sin prakt för några år sedan. Jag hoppas att ni kommer att uppfatta innehållet som levande och passionerat, för är det något här i livet som jag känner passion för så är det just festivaler och stämningen i dem. Att förlora min enda ”egna” festival är därför en stor tragedi, vilket har fått mig att känna att ett behov måste fyllas. Jag vill ha något att komma tillbaka till och kunna njuta av, och därför blir den här bloggen en viktig pjäs i min fortsatta resa i livet.

Apropå livet, det är också något som kommer att skrivas om här. Dels livet i allmänhet, men kanske framför allt mitt liv i synnerhet, där ni kommer att få lära känna mig mer. Det är dels för att ni ska veta vem som står bakom den här berättelsen, men det är också för att ni ska lära känna mig mer och veta var mitt engagemang kommer ifrån. Jag älskar att bo där jag bor, och jag älskar också hur vi tillsammans kan göra saker för att få vår tillvaro bättre. Därför smärtar det mig när vi tappar saker som så många av oss älskar. Med den här bloggen hoppas jag att ni kommer att minnas det bästa av det bästa, och samtidigt lär känna mig, Nick. Ni är väldigt välkomna hit allihop, Krokstrandare som alla andra.