Det finns de tillfällen som är betydligt drygare än många andra. Märkligt nog så är det ofta som det har med bilar att göra. Man upplever något som lämnar en besviken, trött på allt och allmänt uppgiven för just i det läget vet man att det här kommer förstöra mina planer och samtidigt innebära kostnader som man hellre hade lagt på annat. Det är kanske en lite naiv inställning att tro att bilen ska fungera non stop utan att man göra något för den, men jag tror att det är många som faktiskt tänker så. Om inte så är jag ganska ensam och får väl kanske skylla mig själv.

Något jag har haft återkommande problem med under mina år som bilägare har varit fönsterrutor. När de inte har gått att hissa upp dem, när det inte har gått att hissa ner dem och när de är fyllda av stenskott och sprickor. Det är sällan som jag har haft helt idealiska rutor på min bil, och jag har alltid dragit mig för att byta dem. Men man når alltid sin bristningsgräns och där jag oftast lagar eller byter mina rutor är hos Ryds Bilglas.

Det var faktiskt deras radiojingel som fick mig att uppmärksamma vad de kunde göra. Även om den kanske är lite fjantigt så sätter den sig och de blev det naturliga valet för mig när jag behövde fixa iordning rutorna. Att de dessutom har varit väldigt bra att ha att göra med har knappast gjort mitt intryck av dem sämre. Med andra ord är det dit jag återvänder när nästa ruta behöver fixas.